Kötelező és Casco biztosítás
Kötelező és casco biztosítás

Kötelező és Casco biztosítások helyszini megkötése

Az eredetiségvizsgálatot követően lehetőség van az okmányirodai átiráshoz szükséges kötelező és esetleg casco biztositások megkötésére is. Cégünk 12 biztositótársasággal áll kapcsolatban. Kolégáink 5 percen belűl tájékoztatják Önt ezen biztositók Önre szabott ajánlatairól. Első lépésben csupán ajánlatot teszünk Önnek és amennyiben valamely ajánlat elnyerte tetszését további 5-6 perc leforgása alatt megkötjük Önnek a kötelező biztositását.


Tudta-e...?

hogy ujdonsült járművén az adásvételi szerződésen található dátumtól nincs érvényes kötelező biztositás? Minden ezidő alatt megtett kilóméter óriási rizikó! Egy esetleges baleset - legyen akár Ön a vétlen - Önnek okoz problémát!

Biztosítás kötés


Milyen iratok szükségesek a biztositás megkötéséhez?

  • személyi igazolvány
  • lakcimkártya *
  • vezetői engedély *
  • adás vételi szerződés
  • forgalmi engedély
  • 14 évét még be nem töltött gyermek születési anyakönyvi kivonata **
  • nyudijas igazolvány **
  • közalkalmazott igazolvány **
  • bónusz igazolás

* nem kötelező, csak amennyiben rendelkezik ilyennel,

** kedvezményt adó okmányok

vissza az oldal tetejére


Szerviz casco


A jelenlegi gazdasági helyzet nehézségeire választ keresve és ügyfeleink ismert szempontjait figyelembe véve, biztosítási szakembergárdával a háttérben kifejlesztettünk egy egyedülállóan újszerű, mégis rendkívül egyszerűen átlátható CASCO biztosítási konstrukciót.


Könnyen felismerhető probléma, hogy mostanában még az idősebb gépjárművek káresemény miatti - teljes vagy részleges - kiesése is igen jelentős gondot jelenthet akár egy család, akár egy vállalkozás életében a további működés szempontjából és ésszerű lenne ezt a potenciális veszélyt ellensúlyozni egy biztosítási megoldással.


Ugyanakkor tudjuk azt is, hogy a CASCO biztosítások megítélésének legelső szempontja a fizetendő díj szokott lenni. Ezért épp ezt tartottuk szem előtt, azaz a családok és cégek jelenlegi pénzügyi helyzetéhez maximálisan alkalmazkodó díjakat alakítottunk ki. Az "A+R Autó Casco" elnevezésű egyedi termék a mai piacon elérhető hasonló biztosítások díjainál - még alacsony önrészek mellett is - jóval kedvezőbbeket tud ajánlani.


Az Ügyfél döntése alapján kiválasztott javító melletti elköteleződés jelenti a jelentős díjcsökkenés legfőbb alapját. Eszerint tehát Ön, illetve az Ön(ök) cége vállalja, hogy a megkötött CASCO biztosítás terhére történő javításokat az A+R Autó Bt-nél végezteti el (2100 Gödöllő, Pattantyús Ábrahám Krt. 2. - Gödöllői Ipari Parkban). Ennek fejében pedig élvezheti a rendkívül kedvező, más konstrukcióban jelenleg nem elérhető alacsony biztosítási díjakat.
Az igen vonzó díjak mellett a biztosítási szolgáltatás magas szintű maradt:

teljes körű casco megoldás elemeit tartalmazza:
töréskárok (beleértve a rongálást is)
lopáskárok (teljes és részleges), valamint rablás
elemi károk
üvegkárok
javítás esetén a számlával igazolt költségek térítése, az önrész levonásával, avulás-mentesen - kortól függetlenül (kivéve forgó, kopó alkatrészek esetében)
megsemmisülés (totálkár vagy lopás) esetén a pótlási érték a jármű káridőponti belföldi piaci értéke
szélvédő javítása önrész-mentesen
szélvédő csere esetén csak az önrész %-os mértékének levonása
extra tartozékok pótdíj nélküli biztosítása
személygépkocsik és kishaszon-gépjárművek esetén assistance és külföldi jogvédelmi segítségnyújtás és biztosítás
Érdeklődés esetén személyre szabott díjajánlatot készítünk, melynek elfogadása után elintézzük az összes szükséges adminisztratív tennivalót.

Nyomtassa ki és kitöltve juttass el hozzánk ajánlat kérő lapunkat amit mi 24 órán belűl feldolgozunk és ajánlatunkat visszaküldjük Önnek - ez nem kerül semmibe!

Szerviz Casco ajánlatkérő lap letöltése

 

Eredetiségvizsgálat - kötelező biztosítás - Casco - átírás: 06/30-202-51-07

Casco biztosítás kötés

www.biztoshely.hu - biztosítás, jármű ügyintézés

 

vissza az oldal tetejére
creaded by battila 2013 - contatct by: eredetvizsga@gmail.com - all rights reserved