Járműszakértés
Igazságügyi jármű szakértő

Igazságügyi járműszakértés

Problémás a járműve?

Úgy érzi, hogy átverték? Nem azt vette amit szeretett volna? Két, esetleg három darabból van összeépitve frissen vásárolt autója? Azt mondták, hogy sérülésmentes? Eredetiségvizsgálattal vásárolta gépkocsiját, el szeretné adni, de úgy tűnik mégsem eredeti? (Figyelem! Magyarországon léteznek olyan eredetiségvizsgálattal foglalkozó cégek, amellyek semminemű képesitésel nem rendelkeznek az eredetiségvizsgálói szakmához - csupán egy 2009-es kormányrendeletnek köszönhetően azzá váltak - 301/2009 Kormány Rendelet! - VIGYÁZAT - ezen cégek által kiállitott eredetiségvizsgálati igazolások vagy hatósági bizonyitványok hátterében nincs szaktudás! Ezen cégek által kiállitott dokumentumok - hasonlóan a piacokon vásárólható éretségi bizonyitványokhoz - nem érnek sokat!!!

Járműszakértés


Továbbá:

2010 januárjától a külföldről (EU) használtként Magyarországra behozott és forgalomba helyezett járművek egy meggondolatlan (szintén) kormányrendeletnek köszönhetöen nem eredetiségvizsgálat kötelesek! - Egyre divatosabb és gyakrabban előforduló eset: EU-s tagálamból hivatalosan megvásárolt - főleg nagyobb értékű - roncsautó alvázszámát és okmányait felhasználva, ugyanolyan tipusú (szinű, évjáratú, felszereltségű) járművet lopnak Magyarországon - áthelyezik a roncs alvázszámát a lopottba és hivatalosan (eredetiségvizsgálat nélkűl) fogalomba helyezik. A jóhiszemű vevőnek, a korábban már emlitett szaktudással nem rendelkező eredetiségvizsgáló cégek "eredetvizsga igazolásával" értékesitik!

Szakértői vélemény


 

Cégünk 15 éves szakértői multtal, igazságügyi járműszakértő és jogász bevonásával a lehető leggördülékenyebben hozza helyre az Önnek okozott károkat.

Keressen bizalommal

06/30-20-25-107


 

 


 

 

vissza az oldal tetejére
creaded by battila 2013 - contatct by: eredetvizsga@gmail.com - all rights reserved